Training

De conditie is er niet beter op geworden de laatste tijd. Voor de tocht naar het werk blijft de racefiets tegenwoordig ook in de schuur staan. Vandaar ons plan om een rondje Katwijk te doen. Even langs bij kennissen op vakantie in een strandhuisje en daarna door de duinen via Scheveningen terug. Volgens mijn routeplanner is Katwijk ongeveer 23 km. Via Scheveningen terug ongeveer 50.  Moet kunnen.
De heenweg gaat ontspannen, lekker windje mee. Uiteindelijk komen we na 35 km in Katwijk aan Zee. Beetje omgereden. Net op tijd om te schuilen voor een hoosbui. Na een lekker bakkie maken wij ons klaar voor etappe twee. Scheveningen haven, Simonis. Waar wij willen eten. Tegenvaller is dat we een keiharde wind tegen hebben. 13, 14 km per uur tegen de wind in bereiken we na 17 km in ruim een uur Scheveningen haven. Gelukkig is Simonis nog open, het is er zelfs nog druk. 53 km afgelegd en alle lichaamsdelen doen inmiddels pijn. Een portie vis moet ons weer klaar maken voor etappe drie.
2010-07-12 20.00.41

Heerlijke tonijn van de grill en kibbeling.

Na dit heerlijke intermezzo weer terug naar huis. Helaas rijden we nog een keer verkeerd en komen we volledig kapot na 75 km weer thuis. Ruim 4 uur op de fiets, prima training.