Reisje langs de rijn

Voor een paar dagen lekker ontspannen trokken wij richting Kamp-Bornhoven aan de Rijn in Duitsland. Hotel Im RheintalĀ  gerund door een Nederlands echtpaar, met goede recenties.

Bij aankomst werden wij echter ontvangen door een duits echtpaar die het hotel juist overgenomen hadden. Zij doen erg hun best, maar vooral manlief moet nog veel leren en heeft duidelijk geen enkele ervaring in het horecavak. Ook de fietsen waren mee, dus lekker tussen de wijnranken doorgefietst. Soms zo steil dat we de druiven aan de tros konden tellen.

DSC04179

Een helling van 20% was geen uitzondering.

Bij een hotel aan de Rijn hoort natuurlijk ook een uitstapje met de boot. Van Boppard naar Rudesheim en terug. Lekker op een boot met een groep ouden van dagen. We beginnen zelf ook die richting uit te gaan. Wel een leuk stadje dat Boppard. Niet te toeristisch. Maar het was nog geen augustus. Dan is het daar pas echt hoogseizoen.

DSC04146