Garmin Edge 500

Als bezitter van meer dan één fiets en als statistiekfreak was ik al een tijdje op zoek naar een oplossing voor een kilometerteller welke op meerdere fietsen te gebruiken is. Altijd dat tobben met kabels, batterijen. Ik was er helemaal klaar mee. Tot ik, op advies van een collega, tegen het ei van columbus aanliep.  Geen kabels, geen wielmaten, een oplaadbare batterij en nog veel meer. De Garmin Edge 500. Alle ritgegevens van 3 fietsen kunnen bijgehouden worden. Mooier kan niet.

garmin-edge-500 De drie schermen kunnen willekeurig met verschillende informatie gevuld worden. Ook temperatuur, hoogteverschil ( voor de klimmers onder ons ) en caloriegebruik ( voor de afvallers ) zijn beschikbaar. Zelfs het monteren was voor mijn twee linkerhanden een eitje. Standaard zit er voor twee fietsen een bevestigingssetje bij.

En wat voor de liefhebbers natuurlijk helemaal geweldig is dat de gereden route via de Garmin site geanaliseerd kan worden. Kortom, een aanrader !